Taiteilijamatrikkeli

Yhdistyksemme kuvataiteilijamatrikkelin  julkaisupäivä on 10.7.2022

Kokoamme yhdistyksen taiteilijamatrikkelia kevään 2022 aikana. Edellinen matrikkeli on julkaistu 70-luvulla.

Yhdistyksen taiteilijajäsen voi ostaa CV-sivun, jossa on  valokuva teoksesta/taiteilijasta ja joko ammattimainen CV yhteystietoineen tai Biografia.  CV-sivun hinta on 20€/taiteilija ja maksu tulee suorittaa yhdistyksen tilille 31.3.2022 mennessä. Jos maksu viivästyy, ole yhteydessä puheenjohtajaan vst.puheenjohtaja@gmail.com.

Matrikkeli sisältää pienen historiikin yhdistyksen vaiheista ja muutama yhdistyksen jäsen on lupautunut kirjoittamaan omia ajatuksiaan. Noin parikymmentä yhdistyksen taiteilijaa esittäytyy cv-sivun muodossa matrikkelissa. Jos haluat vielä mukaan matrikkeliin, ilmoita siitä suoraan Sarille 31.3.2022 mennessä taidesusi@gmail.com.